Είναι επίσημο: Ναταλία Γερμανού-Μάνος Ιωάννου είναι μαζί!

Επιβεβαιώνεται σιγά- σιγά η έντονη φημολογία, που ήθελε τη γνωστή και δημοφιλή παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού να έχει σχέση με τον 25χρονο ηθοποιό Μάνο Ιωάννου, αν και καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες αυτές.

Φαίνεται όμως ότι δεν είναι πλέον φήμες, καθώς ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ!» «συνέλαβε» την παρουσιάστρια και τον ηθοποιό, που έγινε ευρύτερα γνωστός από το σίριαλ του Mega Βασιλιάδες, σε νυχτερινή τους έξοδο. Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε όταν ο Μάνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μες στην

καλή χαρά», με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως είναι μαζί εδώ και περίπου 2 μήνες.

«Την προσέγγισε διακριτικά και εκείνη ένιωσε κολακευμένη. Στη συνέχεια άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα μέσω Facebook. Το πρώτο ανεπίσημο ραντεβού τους έγινε στο πάρτι του ‘’ΟΚ!’’ στο Island. Η Ναταλία αρχικά καθόταν στον VIP χώρο του πάρτι, αλλά στη συνέχεια προτίμησε να καθίσει μαζί του στο μπαρ. Μετά από δύο ώρες αποχώρησαν ξεχωριστά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες», περιγράφει άγνωστη πηγή στο περιοδικό.

«Κανείς τους όμως δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα η σχέση τους, γι' αυτό απέφευγαν τις κοσμικές εμφανίσεις όλο αυτό το διάστημα. Εξάλλου εκείνος βρισκόταν σε περιοδεία και δεν μπορούσαν να συναντιούνται συχνά», καταλήγει το πρόσωπο του κοινού περιβάλλοντος της Ναταλίας και του Μάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα