Είναι 36 χρονών, ζυγίζει 500 κιλά και 25 χρόνια κάθεται στο κρεβάτι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έκκληση απευθύνει η οικογένεια της άτυχης Iman Ahmad Abdulati που εδώ και 25 χρόνια την βλέπει να αναγκάζεται να υποστεί μια φρικτή ζωή που την καθηλώνει στο κρεβάτι λόγω των κιλών της. Η 36χρονη από την Αίγυπτο, θεωρείται η παχύτερη γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με την Daily Mail και στηρίζεται αποκλειστικά στη βοήθεια της μητέρας της και της αδερφής της για να μπορέσει να ικανοποιήσει τις καθημερινές της ανάγκες.

Η Iman γεννήθηκε πέντε κιλά αλλά γρήγορα παρουσίασε μια παρασιτική λοίμωξη που προκαλεί ακραίο πρήξιμο στα άνω και κάτω άκρα του ανθρώπου, γνωστή ως ελεφαντίαση. Στα 11 της χρόνια, λόγω του υπερβολικού της βάρους δεν μπορούσε να κινηθεί και αναγκαζόταν να σέρνεται με τα γόνατα της μέσα στο σπίτι.

Στην ίδια περίπου ηλικία, η μοίρα τη χτύπησε ξανά. Ένα ατύχημα έξω από το σχολείο της στάθηκε η αιτία να υποστεί ένα αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που την άφησε κλινήρη και χειροτέρεψε την κατάσταση της. Οι γιατροί έχουν περιγράψει το πρόβλημα της 36χρονης ως μια διαταραχή στους αδένες που θέλει το σώμα της να αποθηκεύει πολύ μεγαλύτερη ποσότητα νερού από την απαραίτητη.

Πλέον η Iman, ανίκανη να κουνηθεί, συμπεριφέρεται σαν παιδί που είναι σε θέση μόνο να πιάσει τα πράγματα που βρίσκονται γύρω από το κρεβάτι της ενώ το βάρος της που τώρα αγγίζει τα 500 κιλά, δεν σταματά να αυξάνεται. Η οικογένεια που ζει στην Αλεξάνδρεια βρίσκεται σε απόγνωση και καταφεύγει στη δύναμη του διαδικτύου, δημοσιοποιώντας τη θλιβερή ιστορία, για να βρεθεί μια λύση.

Το άρθρο Είναι 36 χρονών, ζυγίζει 500 κιλά και 25 χρόνια κάθεται στο κρεβάτι εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα