Έγκλημα πάθους η άγρια δολοφονία του 43χρονου, εκτιμούν οι Αρχές

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έγκλημα πάθους εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι είναι η δολοφονία του 43χρονου στου Ρέντη, ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο στο σπίτι του, μέσα σε μια λίμνη αίματος, φορώντας μόνο το εσώρουχό του.

Τον νεκρό εντόπισε ο πατριός του εντός διαμερίσματος 2ου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της λεωφόρου Θηβών 222.

Ο άνδρας φέρει πάνω από 17 μαχαιριές στο σώμα του, κάτι που σύμφωνα με τους αστυνομικούς δείχνει ότι ο δολοφόνος έτρεφε μίσος εναντίον του, αφού δεν σταμάτησε να τον μαχαιρώνει, ακόμα και όταν το θύμα του ήταν

πια νεκρό.

Ο 43χρονος άνοιξε ο ίδιος την πόρτα στο δολοφόνο του, ο οποίος τον έπιασε στον ύπνο, αφού η ώρα της δολοφονίας εκτιμάται στις 02:00 – 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Μάλιστα από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα, φαίνεται ότι οι δυο τους πάλεψαν σκληρά, πριν ο δολοφόνος μπήξει το μαχαίρι πάρα πολλές φορές στο θώρακα και το κεφάλι του 43χρονου.

Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται στο συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του 43χρονου, όμως ακόμα δεν έχουν στα χέρια τους ένα στοιχείo που να τους οδηγήσει στο δράστη της δολοφονίας.

Το θύμα εργαζόταν ως οδηγός σε φορτηγό για λογαριασμό εταιρείας ελαίων στο Κορωπί, ήταν φιλήσυχος και δεν είχε δώσει δικαιώματα

Αναμένονται πάντως τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση, καθώς δίπλα στο πτώμα του άνδρα βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε.

Το άρθρο Έγκλημα πάθους η άγρια δολοφονία του 43χρονου, εκτιμούν οι Αρχές εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα