Έφυγαν για Σενεγάλη κατέληξαν… Μπαγκλαντές!

Περίπου 7.000 μίλια μακριά από τον προορισμό του βρέθηκε ένα ζευγάρι Αμερικανών, το οποίο έφυγε από το Λος Άντζελες με προορισμό το Ντακάρ της Σενεγάλης, αλλά τελικά βρέθηκε σε άλλη ήπειρο και συγκεκριμένα στο Μπαγκλαντές!

Υπαίτιος για το λάθος είναι ένα μπέρδεμα που έγινε στα barcodes των αεροδρομίων, καθώς κωδικός για το Ντακάρ είναι DKR, ενώ για την Ντάκα του Μπαγκλαντές είναι DAC.

Μετά την άφιξή του στην Κωνσταντινούπολη, ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού του, το ζευγάρι πήρε λάθος πτήση και κατάλαβε το λάθος μόλις είδε το χάρτη της διαδρομής κατά τη διάρκεια της πτήσης.

«Όταν

η αεροσυνοδός είπε ότι πηγαίναμε στη Ντάκα, θεωρήσαμε ότι έτσι προφέρεται το Ντακάρ με τουρκική προφορά», σχολίασε η Σάντι.

Όταν το ζευγάρι έφτασε τελικά στο Μπαγκλαντές, ενημέρωσε τις τουρκικές αερογραμμές για το λάθος και χρειάστηκε να περιμένουν 12 ώρες στο αεροδρόμιο, προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

Οι αποσκευές τους έφτασαν στη Σενεγάλη μέτα από δύο ημέρες και οι Turkish Airlines ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Επίσης, τους αποζημίωσε για την αναστάτωση με δύο δωρεάν εισιτήρια σε οικονομική θέση για όποιο προορισμό θέλουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα