Έφεση η ΑΕΚ για την ποινή-καταπέλτη

Με αφαίρεση τριών βαθμών και τιμωρία της έδρας της για δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε η ΑΕΚ εξαιτίας των επεισοδίων στον αγώνα κόντρα στο Περιστέρι, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας άνδρας.

Στο «στρατόπεδο» των «κιτρινόμαυρων» δεν μπορούσαν να πιστέψουν το μέγεθος της ποινής που τους επιβλήθηκε και μάλιστα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Ύστερα από την συγκεκριμένη

εξέλιξη, ο «δικέφαλος» ισοβαθμεί στον βαθμολογικό πίνακα με τον Παναθηναϊκό και χάνει έτσι το πλεονέκτημα που θα είχε έναντι των «πρασίνων» στο μίνι πρωτάθλημα των ομάδων που τερμάτισαν από την 2η μέχρι της 5η θέση.

Πάντως στην ΑΕΚ δεν έδειξαν καμία διάθεση να… συμβιβαστούν με την μοίρα τους και κατέθεσαν ένσταση εναντίον της συγκεκριμένης απόφασης με την ελπίδα να δικαιωθούν.

Έφεση κατά της απόφασης

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έφεση αφορά και στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στους «κιτρινόμαυρους» για υβριστικά συνθήματα στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά του «δικεφάλου» άλλωστε τονίζεται ότι η στάση του κόσμου και στα δύο ντέρμπι ήταν άψογη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί τιμωρία εναντίον της ομάδας.

Το αν η κίνησή της αυτή θα αποδώσει καρπούς, μένει να φανεί πολύ σύντομα…

Keywords
Τυχαία Θέματα