Ε. Βενιζέλος: «Χαιρετίζω τις προσπάθειες του πρωθυπουργού»

«Χαιρετίζω τις επαφές του πρωθυπουργού με Ολάντ-Μέρκελ», ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην “Κοινοβουλευτική Ομάδα(Κ.Ο.)” του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο πρόεδρος του κόμματος, κος Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζοντας ότι θα έπρεπε να είχαν γίνει νωρίτερα. Ο κος Βενιζέλος τις χαρακτήρισε σημαντικές

για τη χώρα και την πορεία της δηλώνοντας τη στήριξή του στον πρωθυπουργό. Παράλληλα, επεσήμανε την ανάγκη νέου κύκλου επαφών με Ντράγκι-Λαγκάρντ το δυνατόν συντομότερα.

Ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., αφού τόνισε για ακόμη μια φορά τον 4ετή ορίζοντα της κυβέρνησης, υπογράμμισε ότι σημασία έχει η κοινωνική στήριξη της κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια για την Ελλάδα», καθώς και ότι «πρέπει να σταματήσει η ανακύκλωση της συζήτησης για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ», καθώς κάτι τέτοιο «υπονομεύει την ίδια την Ευρωζώνη».

Ο κος Βενιζέλος τόνισε ότι η διετής επιμήκυνση του μνημονίου ήταν ζήτημα που είχε θέσει και προεκλογικά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. «Εμείς στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. ξέρουμε τι σημαίνει διαπραγμάτευση», είπε ο κος Βενιζέλος αναφέροντας ότι κάποιοι άλλοι επέλεξαν τη δημαγωγία.

Keywords
Τυχαία Θέματα