Κατεβάζουν ρολά οι δήμοι την Τετάρτη και την Πέμπτη

Την απόφαση να παραμείνουν κλειστοί  και να λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, στις 30 Αυγούστου, έλαβαν οι δήμοι, στην έκτακτη γενική συνέλευση της περιφερειακής ένωσης των δήμων.

Για δραματικές και επώδυνες περικοπές, που οδηγούν τους δήμους με μαθηματική ακρίβεια σε οικονομική κατάρρευση, σε στάση πληρωμών των εργαζομένων και αναστολή των υπηρεσιών, μιλά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Κ.Ασκούνης, ενόψει και του συνεδρίου της στις 30/8, οπότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις.

Ήδη οι δήμαρχοι που συμμετείχαν

στη γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) αποφάσισαν οι Δήμοι Αττικής για αρχή να παραμείνουν κλειστοί 29 και 30 Αυγούστου, δεδομένου ότι στο έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ στις 30 Αυγούστου θα προταθεί κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Ακόμη στη συνέλευση της ΠΕΔΑ αποφάσισε τη πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο υπουργείο Εσωτερικών, με τη συμμετοχή των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση, των φορέων των προγραμμάτων κοινωνικής μέριμνας όπως Βοήθεια στο Σπίτι κλπ., την κάθοδο των απορριμματοφόρων οχημάτων στη συγκέντρωση και τη συμμετοχή του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού κατοίκων.

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα