Δύο τα όπλα της επίθεσης στα γραφεία της ΝΔ

Για δύο όπλα στην επίθεση κατά του γραφείου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, μίλησε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Δένδιας. Ο κ. υπουργός κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να «αποκηρύξουν απόλυτα τις πράξεις βία.

«Η χώρα βρίσκεται επί ξυρού ακμής, όμως δεν υπάρχει πιθανότητα να σώσουμε την χώρα, αν δεν αποδεχθεί το πολιτικό σύστημα ότι η νομιμότητα πρέπει

να είναι σεβαστή από όλους. Θεωρούσα αυτονόητη την καταδίκη της επίθεσης εναντίον των γραφείων της ΝΔ με δύο όπλα. Με έκπληξη άκουσα καινοφανείς θεωρίες για παρακρατικούς της δεξιάς από εκείνους που πριν από λίγες ημέρες έλεγαν ότι όλα όσα βρέθηκαν στη βίλα Αμαλίας, όπως μολότοφ και αντιασφυξιογόνες μάσκες, είναι πράγματα που είναι απαραίτητα σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό. Απευθύνω έκκληση στον πολιτικό κόσμο της χώρας να στηρίξει την αποκατάσταση νομιμότητας στα κέντρα της πόλεων. Να αποκηρυχθούν απόλυτα χωρίς αστερίσκους, αλλιώς ο τόπος δεν μπορεί να πάει μπροστά. Αν δεν υπάρχει πλήρης κοινωνική στήριξη δεν θα πετύχουμε», τόνισε ο κ. Δένδιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα