«Δούρειος ίππος για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών οι απόψεις Τσιρώνη»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Επικίνδυνες χαρακτήρισε το ΚΚΕ τις απόψεις του Γιάννη Τσιρώνη, περί καλλιέργειας κάνναβης για ατομική χρήση.

Αυτές οι απόψεις, σημειώνει η ανακοίνωση του ΚΚΕ, αποδεικνύουν ότι η νομιμοποίηση της ιατρικής κάνναβης είναι ο δούρειος ίππος για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών «που επειδή φοβούνται να το ομολογήσουν το μεθοδεύουν δια της πλαγίας οδού».

Παράλληλα, σημειώνει ότι είναι τουλάχιστον

ανεύθυνη η άποψη ότι έτσι θα αντιμετωπιστεί η μάστιγα των ναρκωτικών, καθώς τα ποσοστά έχουν εκτοξευθεί σε όποιες χώρες έγιναν τέτοιες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Οι απόψεις υπουργού της κυβέρνησης περί καλλιέργειας κάνναβης για ατομική χρήση, όχι μόνο είναι επικίνδυνες, αλλά και αποδεικνύουν ότι η νομιμοποίηση της λεγόμενης ιατρικής κάνναβης είναι ο δούρειος ίππος για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, που επειδή φοβούνται να το ομολογήσουν το μεθοδεύουν δια της πλαγίας οδού. Η άποψη ότι έτσι θα αντιμετωπιστεί η μάστιγα των ναρκωτικών είναι τουλάχιστον ανεύθυνη, όταν στις χώρες που έχουν υπάρξει τέτοιες νομοθετικές ρυθμίσεις τα ποσοστά έχουν εκτοξευθεί, ενώ η Ελλάδα – παρά τη συνεχή αύξηση τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της κρίσης και της όξυνσης των κοινωνικών προβλημάτων – διατηρεί από τα χαμηλότερα ποσοστά στην Ευρώπη στη χρήση ναρκωτικών.

Να τη χαίρονται τη δήθεν “αριστερή” ατζέντα τους, που είναι τόσο “αριστερή” όσο ο Γιώργος Παπανδρέου, που πρωτοδιατύπωσε τέτοιες απόψεις ή η κυβέρνηση Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ) που πρωτοέφερε νομοσχέδιο νομιμοποίησης της χρήσης ναρκωτικών και το μάζεψε άρον – άρον κάτω από τις αντιδράσεις που υπήρξαν»

Το άρθρο «Δούρειος ίππος για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών οι απόψεις Τσιρώνη» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα