Superleague: Ζητάει επιπλέον διαιτητές από την ΚΕΔ και την ΕΠΟ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ύστερα από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Superleague, αποφασίστηκε η κατάθεση αιτήματος στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ, προκειμένου να προστεθούν δύο ακόμη διαιτητές στους αγώνες, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη και η καχυποψία.

Πλέον, αναμένουν την απόφαση του

Πορτογάλου αρχιδιαιτητή Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Υπενθυμίζουμε, ότι έχουν ήδη γίνει συζητήσεις και έχουν ξεκινήσει οι μελέτες για το Video Assistant Referee, προκειμένου αυτό να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην χώρα μας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Λίγκας:

«Κατά τη συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Η 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή (18,19,20 Νοεμβρίου 2017) θα αφιερωθεί στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα άτομα με κινητικά προβλήματα, ενώ παράλληλα θα επιδιωχθούν συμπράξεις για τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών.

2/ Το προεδρείο της Super League και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κ. Γ. Σπανός θα εκπροσωπήσουν τη διοργανώτρια σε συνάντηση με τη Forthnet/Nova.

3/ Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα παρουσιάσει στην ΕΠΟ τις εισηγήσεις της, με γνώμονα τη θεσμοθέτηση διαρκούς διαλόγου και την επίλυση διαχρονικών ζητημάτων που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

4/ Η Super League θα υποβάλλει αίτημα προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ για την παρουσία 2 επιπρόσθετων διαιτητών σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

5/ Οι εισηγήσεις της επιτροπής υπευθύνων Ασφάλειας της Super League έγιναν ομόφωνα αποδεκτές από το Δ.Σ. και θα προωθηθούν άμεσα στους αρμόδιους φορείς (υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, ΕΛ.ΑΣ)».

Το άρθρο Superleague: Ζητάει επιπλέον διαιτητές από την ΚΕΔ και την ΕΠΟ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα