Δότης σπέρματος ζητά να γνωρίσει τα... 34 παιδιά του!

Αν όντως θέλει να γνωρίσει τα παιδιά του ο Βρετανός δότης σπέρματος, τότε θα πρέπει να κάνει... αγώνα δρόμου, καθώς αγγίζουν τα 34 σε αριθμό! Ο Κρις Ουίτμαν, όπως είναι το ψευδώνυμο του άνδρα με το οποίο έδωσε συνέντευξη στην Guardian, ανέφερε ότι όντως άνεργος νέος αποφάσισε να γίνει δότης σπέρματος.

Όταν βρήκε μόνιμη εργασία, παντρεύτηκε, έκανε τη δική του οικογένεια και σταμάτησε να είναι δότης. Ο Κρις αναφέρει ότι είπε κάποια στιγμή στην γυναίκα του ότι υπήρξε δότης

σπέρματος και θα επιθυμούσε να γνωρίσει τα παιδιά του αλλά η σύζυγός του δεν ήθελε καμία συζήτηση για το θέμα.

Το 2011 ο Κρις πήρε διαζύγιο και ελεύθερος πια επισκέφθηκε την αρμόδια υπηρεσία Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας στο Λονδίνο ζητώντας να μάθει πόσα είναι τα παιδιά του αλλά και να τα γνωρίσει. Έκπληκτος τότε έμαθε ότι έχει 34 παιδιά, 20 κορίτσια και 14 αγόρια από τα οποία τα 13 γεννήθηκαν το 1993! Σύμφωνα με την νομοθεσία ο Κρις μπορεί να γνωρίσει όσα παιδιά από αυτά είναι άνω των 18 ετών αν και αυτά επιθυμούν να τον συναντήσουν. Ο ίδιος δήλωσε ότι άφησε τα στοιχεία του στην διάθεση της υπηρεσίας και όποια από τα παιδιά του θέλουν θα έρθουν σε επαφή μαζί του!

Πάντως ο Κρις δήλωσε περήφανος στην Guardian επειδή βοήθησε 34 οικογένειες να γίνουν ευτυχισμένες!

Keywords
Τυχαία Θέματα