Δωρεά φαρμάκων αξίας 1 εκ. ευρώ στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Με δωρεά φαρμάκων συνολικής αξίας 1.000.000 ευρώ, η Pfizer Hellas στηρίζει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και προσφέρει φάρμακα σε ανασφάλιστους πολίτες.

Η εταιρεία δωρίζει στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ περίπου 80.000 συσκευασίες φαρμάκων, όχι κοντά

στην ημερομηνία λήξη, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βάθος χρόνο και με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες φαρμακευτικής θεραπείας ενός εκτιμώμενου αριθμού περισσότερων από 50.000 ανασφάλιστων και άπορων ασθενών.

Η ανακοίνωση της δωρεάς της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer Hellas, πραγματοποιήθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas Erik Nordkamp.

Η δωρεά περιλαμβάνει την παράδοση 80.000 συσκευασιών σημαντικών φαρμάκων με θεραπείες για την υπέρταση και την υπερχοληστερολαιμία, φάρμακα κατά του καρκίνου, της νόσου Alzheimer, του νευροπαθητικού πόνου, της καρδιακής ανεπάρκειας καθώς και εμβόλια, αντιβιοτικά και βιολογικές θεραπείες για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Με αυτή την πρωτοβουλία, η εταιρεία ευελπιστεί ότι θα ωφεληθούν περίπου 50.000 ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, που διαμένουν στην Αττική και έχουν πρόσβαση στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, αλλά και πολίτες σε όλη την Ελλάδα, αφού υπάρχει ένα εκτεταμένο δίκτυο Κοινωνικών Ιατρείων και Φαρμακείων που υποστηρίζονται από τον ΙΣΑ και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών σε δήμους, τοπικούς ιατρικούς συλλόγους και μητροπόλεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα