Δοκίμασε Αλμέιδα στην κορυφή της επίθεσης ο Κετσπάγια

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Ο τεχνικός της ΑΕΚ για πρώτη φορά στη σημερινή προπόνηση έκανε δίτερμα με την παρουσία και του Μάνταλου αλλά και του Μπακασέτα. Και εκείνο που δοκίμασε ο Κετσπάγια, είναι ένα διαφορετικό σχήμα σε σχέση με τα προηγούμενα δυο ματς και βέβαια με δεδομένες τις απουσίες του Σιμόες και (πιθανότατα) και του Πατίτο.

Η ομάδα των «βασικών» έπαιξε με σχηματισμό 4-3-3, με τον Γιόχανσον σε ρόλο κόφτη και τον Μπακασέτα με τον Μάνταλο στις θέσεις

των εσωτερικών χαφ. Ενώ στην επιθετική τριάδα ήταν ο Πλατέλλας με τον Χριστοδουλόπουλο στα δυο άκρα και ο Αλμέιδα στην κορυφή της επίθεσης. Στη σημερινή προπόνηση ο Κετσπάγια είχε για πρώτη φορά την ευκαιρία να κάνει μια δοκιμή, καθώς μπήκαν στους κανονικούς ρυθμούς και ο Μάνταλος και ο Μπακασέτας.

Ωστόσο μέχρι και την Δευτέρα και το ματς με την Λάρισα, ο τεχνικός της ΑΕΚ μπροστά του ακόμα τρεις προπονήσεις. Και δεν αποκλείεται να κάνει κι άλλες δοκιμές, ακόμα και σε διαφορετικά σχήματα. Πάντως η πρώτη σκέψη του Κετσπάγια, είναι για φουλ επίθεση, με «γεμάτο» κέντρο.

Το άρθρο Δοκίμασε Αλμέιδα στην κορυφή της επίθεσης ο Κετσπάγια εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα