Ηλεία: Τσιγγάνοι άρπαξαν μεγάλο ποσό από το Ι.Χ. ταχυδρόμου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι τσιγγάνοι νόμιζαν ότι θα έβρισκαν χρήματα που προορίζονταν για συντάξεις στο αυτοκίνητο ενός ταχυδρόμου, το διέρρηξαν και άρπαξαν μεγάλο ποσό , που ήταν όμως οι οικονομίες του θύματος.

«Εγκέφαλος» της κλοπής ήταν ένας 43χρονος από τον Πύργο που γνώριζε τον 52χρονο ταχυδρόμο και τον παρακολουθούσε χωρίς εκείνος να τον αντιληφθεί. Όταν, στις 3 Σεπτεμβρίου, τον είδε να αναχωρεί για το εξοχικό του στο Καλλίκωμο Ηλείας, ειδοποίησε τον 19χρονο γαμπρό του και έναν 22χρονο φίλο του που κατοικούν μόνιμα στη Μεσσηνία να τον

βοηθήσουν στην διάρρηξη!

Αφού παραβίασαν το παράθυρο αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο έξω από το εξοχικό, με ένα αιχμηρό αντικείμενο, άρπαξαν 32.150 ευρώ και εξαφανίστηκαν! Τα χρήματα αποδείχθηκε ότι ήταν οικονομίες του 52χρονου διανομέα, ο οποίος κατήγγειλε την κλοπή αστυνομικούς του τμήματος Κρεστένων.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, οι τρεις δράστες ταυτοποιήθηκαν αλλά παρέμειναν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Οι έρευνες που έγιναν δεν οδήγησαν στα κλεμμένα χρήματα και συνεχίζονται, ενώ σε βάρος των τριών τσιγγάνων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Το άρθρο Ηλεία: Τσιγγάνοι άρπαξαν μεγάλο ποσό από το Ι.Χ. ταχυδρόμου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα