Δήμος Διονύσου: Με απόλυτη επιτυχία η 3η εθελοντική αιμοδοσία

Μήνυμα αλληλεγγύης, εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς, έστειλαν δεκάδες συμπολίτες οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Διονύσου, έδωσαν αίμα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δροσιάς, κατά την πρώτη ημέρα της 3ης αιμοδοσίας που διοργάνωσε το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Διονύσου με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας αίματος.

Στην αιμοδοσία συμμετείχαν πολλοί νέοι αιμοδότες,

αλλά και κάποιοι που έδωσαν αίμα για πρώτη φορά στη ζωή τους, δείχνοντας την ανθρωπιά τους.

Προσήλθαν πολλά νέα ζευγάρια, αλλά και γονείς με τα παιδιά τους στα οποία θέλησαν να μεταλαμπαδεύσουν τις υψηλές αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, απ’ όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Διονύσου.

Η 3η αιμοδοσία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 με τη δεύτερη δράση η οποία θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Κρυονερίου (5.30 μ.μ. – 8.00 μ.μ.).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 213 2030620 &603 και στην υπεύθυνη της αιμοδοσίας του Δήμου Διονύσου στο 6942082061 κα Κέλλυ Σαββοπούλου (08.00 – 20.00), ενώ μπορούν να επικοινωνούν και e-mail: [email protected].

Υπενθυμίζεται ότι ο κάθε αιμοδότης μία φορά το χρόνο δικαιούται να κάνει δωρεάν εξετάσεις στο Νοσοκομείο «ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ».

Τηλέφωνα επικοινωνίας για το ραντεβού των εξετάσεων: Στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός 213-2068-782 213-2068-637 κ. Αβράμη Διονυσία, & κ. Παγώνη Μαρία από 09:00 εως 14:00.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης σε σχετική του δήλωση σημείωσε: «Η αιμοδοσία αποτελεί στις μέρες μας μία από τις σημαντικότερες προσφορές προς τον συνάνθρωπο.

Μια προσφορά που χαρίζει και την ικανοποίηση ότι συμβάλλουμε στο να σωθεί μια ζωή, ότι πολυτιμότερο δηλαδή υπάρχει στον κόσμο.

Συγχαίρουμε όλους όσοι έδωσαν αίμα για την ευαισθησία τους και ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και επιτυχία της εθελοντικής δράσης η οποία θα συνεχιστεί με την δεύτερη ημέρα της εθελοντικής αιμοδοσίας την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα