Οι συλληφθείσες γυναίκες της Χρυσής Αυγής

Τρεις γυναίκες, εκ των οποίων μια ανθυπαστυνόμος, συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους στις εγκληματικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.

Η μία είναι ανθυπαστυνόμος που εργαζόταν στην Ασφάλεια του Πειραιά, η δεύτερη ήταν η σύντροφος (αλβανικής καταγωγής, παρακαλώ!) του βουλευτή Γιάννη Λαγού και η τρίτη η σύζυγος του

πυρηνάρχη της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη.

Κατά τις πληροφορίες, η αστυνομικός κι ένας ειδικός φρουρός της ΔΙΑΣ, ο οποίος επίσης συνελήφθη, φέρονται να μιλούσαν τη νύχτα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα με τον Γιώργο Πατέλη.

Συν τοις άλλοις, η αστυνομικός φέρεται να ήταν ο «σύνδεσμος», που έδινε πληροφορίες στη Χρυσή Αυγή για ελέγχους, οι οποίοι θα γίνονταν από την ΕΛ.ΑΣ. σε γραφεία της ΧΑ.

Γι’ αυτό το λόγο, η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων «ξεψαχνίζει» όλες τις υποθέσεις τις οποίες είχε αναλάβει η ανθυπαστυνόμος.

Μεταξύ άλλων, η αστυνομικός ελέγχεται και για τις καταγγελίες μεταναστών ότι υπήρχαν αστυνομικοί που τους απέτρεπαν να υποβάλλουν μηνύσεις κατά μελών της Χρυσής Αυγής που είχαν βιαιοπραγήσει εις βάρος τους.

Οι τρεις γυναίκες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα μαζί με τους υπόλοιπους συλληφθέντες το Σάββατο και έχουν λάβει προθεσμία να απολογηθούν για τα αδικήματα που κατηγορούνται.

Keywords
Τυχαία Θέματα