Διασώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από τα νερά ρέματος στη Θεσσαλονίκη

Τέλος όλα καλά για οδηγό ο οποίος γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή όταν εγκλωβίστηκε σήμερα το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό του, που παρασύρθηκε από τα νερά όταν προσπάθησε να διασχίσει ρέμα που είχε υπερχειλίσει σε αγροτική περιοχή της Φιλαδέλφειας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής και στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού ο οποίος τελικά απεγκλωβίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Στο μεταξύ, λόγω υπερχείλισης

του Γαλλικού ποταμού έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε δημοτικούς δρόμους της Σίνδου και του Πενταλόφου Θεσσαλονίκης (Σίνδος – Βιολογικός Καθαρισμός, Πεντάλοφος – Βουστάσια, Πεντάλοφος – Φιλαδέλφεια).

Λόγω υπερχείλισης χειμάρρου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακό οδό Λαγκαδά – Ασσήρου, ενώ από την Τετάρτη εξακολουθεί η διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Ηρακλείου. Η κυκλοφορία στους παραπάνω δρόμους διεξάγεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, από τα αρμόδια τμήματα Τροχαίας τοποθετήθηκε η κατάλληλη σήμανση και ελήφθησαν τα επιβαλλόμενα μέτρα τροχαίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα