Δέσμευση για όχι στην εκλογή προέδρου οι ΑΝΕΛ εκτός Μελά

Δια ανατάσεως της χειρός οι βουλευτές των ΑΝΕΛ ψήφισαν για το θέμα της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας και ουσιαστικά δεσμεύτηκαν να μην ψηφίσουν υπέρ της εκλογής προέδρου. Από αυτή την ανάταση χειρός απείχε ο Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος δεν αντέδρασε ούτε όταν ο Παναγιώτης Σγουρίδης κάλεσε «όσους έχουν διαφωνίες να τις εκφράσουν δημόσια» και αφού κανένας δεν είπε κάτι, τότε πρόσθεσε «η απόφαση να μην ψηφίσουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ομόφωνη».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος

δήλωσε: «Δεν θα ψηφίσει ούτε ένας βουλευτής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου που θα έχουμε εκλογές. Όσοι αντέξουν θα συνεχίσουν μαζί μας

Σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Μελάς είπε: «Είναι ξεκάθαρο. Θα κάνω αυτό που συμφέρει τον ελληνικό λαό. Να δούμε εάν με μια άλλη κυβέρνηση, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ή όχι».

Κατά την ομιλία του, ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι το κόμμα του ξεκινά «ανένδοτο αγώνα που θα τελειώσει όταν φύγουν οι κατακτητές και οι υπάλληλοί τους, όταν φύγουν αυτοί που πρόδωσαν την πατρίδα μας».

Είπε επίσης ότι το κόμμα του δε δίνει αγώνα επιβίωσης «αλλά εθνικοαπελευθερωτικό. για να πάρουμε πίσω την Ελλάδα που διαλύσανε. Χωράνε όλοι στον αγώνα αυτό».

Τόνισε ακόμη ότι θα υπερασπιστεί τις κόκκινες γραμμές που θέτει, και πρόσθεσε: «Πατερίτσα ούτε είμαστε ούτε θα γίνουμε κανενός. Θα συνεργαστούμε με όλους τους Έλληνες, για να ανατρέψουμε το καθεστώς που υπηρετούν εκείνοι, που στην καλύτερη περίπτωση έχουν ως αντάλλαγμα την καρέκλα, και στη χειρότερη τους κρατούν από τα βρώμικα λεφτά που πήραν από τους Έλληνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα