Δεν θα πιστεύετε τι νόμοι υπάρχουν για το sex σε άλλες χώρες

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στον πόλεμο και στον έρωτα λένε, όλα επιτρέπονται. Αν και η σεξουαλική απελευθέρωση μοιάζει στο δικό μας μυαλό δεδομένη στις ημέρες μας, σε κάποια μέρη του κόσμου, οι πολίτες πραγματικά «υποφέρουν» από περιορισμούς και νόμους που δεν χωράνε στον μέσο νου. Ο πιο «τρομακτικός» νόμος, είναι αυτός που επιβάλλει την παρουσία της πεθεράς στο χώρο που κάνει σεξ το ζευγάρι. Πάμε όμως να δούμε και τους άλλους!

Λονδίνο

Απαγορεύεται να έρθεις σε σεξουαλική επαφή πάνω σε μια παρκαρισμένη μηχανή.

Σιγκαπούρη

Απαγορεύεται η γυναίκα να κάθεται στο παράθυρο γυμνή. Το ίδιο και στην Κίνα όσον αφορά τα ξενοδοχεία. Ο νόμος αφορά και τις γυναίκες που κυκλοφορούν γυμνές στο σπίτι και τιμωρεί εκείνες που ξεχνάνε να τραβήξουν την κουρτίνα.

Ινδονησία

Απαγορεύεται ο αυνανισμός. Σύμφωνα με το Άρθρο 281 για τον εθνικό νόμο: «για αυτούς που υιοθετούν μία ανήθικη συμπεριφορά σκοπίμως, θα τιμωρηθούν με φυλάκιση το μέγιστο δύο χρόνια και οκτώ μήνες.». Άγνωστο παραμένει πώς ανακαλύπτουν αυτόν που αυνανίζεται.

Κολομβία

Αυτό κι αν είναι τέλειο. Ο άντρας θα κάνει σεξ με τη γυναίκα του παρουσία της πεθεράς! Η μητέρα της νύφης πρέπει να είναι μέσα στο δωμάτιο και αν θέλει να κάνει τις παρατηρήσεις της.

Καλιφόρνια

Απαγορεύεται το σεξ με ακανθόχοιρο. Χωρίς σχόλιο.

Μίσιγκαν

Απαγορεύεται για αγρότες το σεξ με γουρούνια, αγελάδες, άλογα, κατσίκες ή κότες. Για τους άλλους προφανώς, επιτρέπεται…

Μπάκφιλντ

Οι ταξιτζήδες οφείλουν να δεχτούν αντί χρημάτων, σεξουαλικές υπηρεσίες από τον πελάτη όταν αυτός έχει επιστρέψει από κλαμπ και έχει καταναλώσει αλκοόλ.

Αλαμπάμα

Τα αγαπημένα sex toys απαγορεύονται δια νόμου και ροπάλου στην Πολιτεία της Αλαμπάμα.

Bakersfield, Καλιφόρνια

Για την ασφάλεια των πολιτών της, η πόλη Bakersfield στην Πολιτεία της Καλιφόρνια έχει απαγορέψει το σεξ με τον διάβολο. Ο νόμος το λέει.

Ιντιάνα

Φανταζόμαστε πως η απαγόρευση του σεξ με τον Διάβολο δεν αποτελεί μεγάλη απώλεια, τι γίνεται όμως με το στοματικό σεξ; Η Πολιτεία της Ιντιάνα έχει απαγορέψει δια νόμου τον στοματικό έρωτα.

Μινεσότα

Στην Πολιτεία αυτή της Αμερικής απαγορεύεται η σεξουαλική επαφή με ζωντανά ψάρια. Απαγορεύεται επίσης να κοιμάσαι γυμνός, ακόμη και στο ίδιο σου το σπίτι.

Halethorpe, Μέριλαντ

Η κοινότητα Halethorpe έχει απαγορεύσει τα δημόσια φιλιά που διαρκούν πάνω από ένα λεπτό. Προφανώς η αστυνομία κρατά χρονόμετρο στους δρόμους και τα καφέ.

Χονγκ Κονγκ

Στο Χονγκ Κονγκ μπορεί η γυναίκα να σκοτώσει τον σύζυγο της, αρκεί να μη χρησιμοποιήσει τίποτε άλλο πέρα από τα χέρια της. Την ερωμένη του συζύγου όμως, επιτρέπεται να την «στείλεις» με ό,τι θέλεις.

Τζόρτζια

Κι όμως υπάρχει ακόμη μια πολιτεία που κρατά τις παλιές αρχές. Το σεξ εκτός γάμου απαγορεύεται από τον νόμο στη Τζόρτζια.

Ουισκόνσιν

Στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ ένας άνδρας απαγορεύεται να ρίξει μπαλωθιές κατά την διάρκεια που η παρτενέρ του φτάνει στην κορύφωση. Δεν έχουμε ιδέα πως προκύπτει αυτός ο νόμος, όμως υπάρχει.

Μπέρμιγχαμ

Είναι παράνομο ένα ζευγάρι να κάνει σεξ στα σκαλιά της εκκλησίας μετά την δύση του ηλίου.

Ταϊλάνδη

Το πρόστιμο που επιβάλλεται σε ένα άνδρα που έχει βιάσει θηλυκό σκύλο είναι μεγαλύτερο αν το σκυλί βρίσκεται σε οίστρο.

Κεντάκι

Οι νομοθέτες έχουν φροντίσει να προστατεύουν τους πολίτες αυτής της Πολιτείας ακόμη και από τα ζώα. Τα σκυλιά απαγορεύεται να επιτεθούν σεξουαλικά σε ανθρώπους που ζουν εκεί, γιατί κινδυνεύουν με… φυλάκιση!

Με αυτά και με αυτά, μάλλον είμαστε τυχεροί που ζούμε στην Ελλάδα…

Το άρθρο Δεν θα πιστεύετε τι νόμοι υπάρχουν για το sex σε άλλες χώρες εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα