Δεν τα κατάφερε παρά την προσπάθεια ο Ολυμπιακός (0-3 με Μπάγερν)

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός απέναντι σε σίγουρα ανώτερο αντίπαλο όπως ήταν η Μπάγερν και γνώρισε την ήττα με 3-0, ένα σκορ που διαμορφώθηκε στο τέλος του αγώνα και σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, στον οποίο τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Μπάγερν είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ. Το σκορ

άνοιξε στο 53΄ο Μίλερ με εκπληκτικό σουτ, ενώ το 2-0 έκανε ο Γκέτσε στο 89΄και ο ίδιος παίκτης με πέναλτι στο 92΄έγραψε τελικό 0-3. Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» ο Σαλίνο έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ στο 62ο λεπτό.

Το πρόβλημα πάντως στον Ολυμπιακό δημιουργείται από τη νίκη της Ντινάμο Ζάγκρεμπ επί της Άρσεναλ με 2-1, καθώς μπερδεύει αρκετά τα πράγματα στον όμιλο.

Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία) Κίτρινες κάρτες: Κασάμι (4′), Καμπιάσο (22′), Ελαμπντελαουί (24′) – Μίλερ (45′), Κίμιχ (86′).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες (60′ Ερνάνι), Κασάμι, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σιόβας, Σαλίνο, Καμπιάσο (65′ Φορτούνης), Πάρντο (81′ Σεμπά), Ιντέγε.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Τιάγκο, Λεβαντόφσκι (59′ Κομάν), Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Αλαμπα, Ντάγκλας Κόστα, Τσάμπι Αλόνσο (76′ Κίμιχ), Βιντάλ (78′ Γκέτσε), Μίλερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα