Δεν γιόρτασαν δύο ηλικιωμένοι σε Μεσσηνία και Κιλκίς

Να ξεχάσει τις φετινές γιορτές εύχεται ένας ηλικιωμένος που έπεσε θύμα ενός ψευτοεφοριακού στη Μεσσηνία. Ο δράστης πήρε όλες του τις οικονομίες, πείθοντάς τον ότι το παιδί του κινδύνευε με κατασχέσεις και φυλακή για μια εκκρεμότητα που δήθεν είχε από την φορολογική του δήλωση.

Ο απατεώνας είχε εμφανιστεί ως υπάλληλος της τοπικής ΔΟΥ στον άτυχο ηλικιωμένο τον οποίο επισκέφθηκε στο σπίτι του στην κοινότητα Πολυθέα στις 23 Δεκεμβρίου

και τον είχε πείσει να του δώσει 1.200 ευρώ. Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κοπανακίου ξεκίνησαν έρευνα και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη, που είναι ένας 45χρονος τσιγγάνος. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, αλλά δεν έχει εντοπιστεί και φυσικά τα κλεμμένα χρήματα δεν βρέθηκαν.

Μια άλλη περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης που έγινε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς του τμήματος Μαυρονερίου Κιλκίς. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 34χρονος που επισκέφθηκε μια 74χρονη γυναίκα στην κοινότητα των Κάτω Αποστόλων και, επικαλούμενος τη δήθεν γνωριμία του με τα παιδιά της, της πήρε 200 ευρώ. Σε βάρος του απατεώνα σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Keywords
Τυχαία Θέματα