Δεν έκλεισαν μάτι οι διεθνείς – Συγκίνηση για το «αντίο» Σάντος και Καραγκούνη

Σκασμένοι ήταν οι παίκτες της εθνικής μας μετά το παιχνίδι-θρίλερ με την Κόστα Ρίκα και τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ. Όπως ήταν φυσικό αυτό που πείραξε τους διεθνείς περισσότερο ήταν ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα, καθώς η Ελλάδα ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της και άξιζε την πρόκριση τόσο στη κανονική διάρκεια του αγώνα, όσο και την παράταση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες μας δεν κοιμήθηκαν το βράδυ και ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Χειρότερα από όλους ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης,

ο οποίος δεν μιλιόταν, καθώς ήθελε πάρα πολύ να παίξει σε έναν προημιτελικό Μουντιάλ με την εθνική πριν βάλει τέλος στη διεθνή του καριέρα.

Το κλίμα ελάφρυνε λίγο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι υπέγραψε στη Βερόνα και μάλιστα με πολύ καλούς οικονομικούς όρους.

Πάντως η ευχάριστη νότα δεν κράτησε πολύ αφού στο προσκήνιο ήρθε ξανά η συγκίνηση όχι μόνο για τον αποκλεισμό αλλά και για το τέλος του Φερνάντο Σάντος και του Γ. Καραγκούνη από την Εθνική ομάδα

The post Δεν έκλεισαν μάτι οι διεθνείς – Συγκίνηση για το «αντίο» Σάντος και Καραγκούνη appeared first on Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα