«Δεν είναι προσωπική μου στόχευση οι ευρωεκλογές»

«Πόρτα» στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές ρίχνει η Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ωστόσο ότι θα το κάνει, εφόσον της ζητηθεί από τον Αντώνη Σαμαρά. «Δεν είναι στη δική μου προσωπική στόχευση», σχολίασε σε συνέντευξή της στο Mega.

Δήλωσε επίσης σύμφωνη με την απόφαση του Πρωθυπουργού για ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υποψήφιου

ευρωβουλευτή, ενώ τάχθηκε υπέρ ενός τέτοιου ασυμβίβαστου και για τους υποψήφιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τις τις αυτοδιοικητικές εκλογές, σημείωσε ότι δεν είναι ευχάριστο ότι στο δήμο Αθηναίων κατεβαίνουν δύο βουλευτές της Ν.Δ., κρατώντας ωστόσο δυνάμεις συσπείρωσης για τον β΄γύρο.

Αναφερόμενη στον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, υποστήριξε ότι δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, αναγνωρίζοντας πάντως ότι έκανε μια σοβαρή προσπάθεια να ελέγξει τα οικονομικά του δήμου. «Περίμενα ότι ειδικά στον τομέα της υποδομής θα είχε προχωρήσει πράγματα που δεν περπάτησαν», επισήμανε.

Εξέφρασε ακόμη την εκτίμησή της στον περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό και υποστήριξε ότι θα πρέπει να στηριχθεί από τη Ν.Δ. στις επικείμενες εκλογές.

Σε ό,τι αφορά τις χρηματοδοτήσεις ΜΚΟ δήλωσε ότι την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών μειώθηκαν πάρα πολύ τα ποσά που δίνονταν στις οργανώσεις αυτές, ενώ έγιναν και αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα