«Δεν χάνεις τη θηλυκότητα σου αν έχεις τρίχες στο σώμα σου»: Δηλώνει γυναίκα που έχει να ξυριστεί 8 χρόνια (photos)

Oκτώ ολόκληρα χρόνια εχει να ξυριστεί η νεαρή κοπέλα από την Αγγλία, υποστηρίζοντας ότι δεν χάνεις τη θηλυκότητά σου αν έχεις τρίχες στο σώμα σου.

Ο λόγος για την 19χρονη φοιτήτρια Yasmin Gasimova από το Λίβερπουλ της Αγγλίας που πήρε μια ασυνήθιστη απόφαση και την τηρεί ευλαβικά καθώς όπως δήλωσε αφορμή στάθηκε ο τραμπουκισμός που δέχτηκε για το ζήτημα αυτό από τους συμμαθητές της.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφίες με τα τριχωτά της πόδια, την κοιλιά και το πρόσωπό της, γράφοντας παράλληλα σε άρθρο της στην

εφημερίδα της σχολής της: «Το να έχεις τρίχες δεν είναι τρομακτικό. Δεν ντρέπομαι να δηλώσω ότι δεν ξυρίζομαι σε μια κοινωνία που περιμένει από τις γυναίκες να ξυρίζουν τις τρίχες από το σώμα τους».

Όλα άρχισαν όταν ήταν 10 ετών και δεχόταν bullying στο σχολείο για την έντονη τριχοφυΐα που είχε. Τότε ήταν που αποφάσισε να πάει σε όλους κόντρα και αντί να εξοπλιστεί με αφρό και ξυραφάκια να αποδεχτεί τη φύση της. «Θεωρώ το ξύρισμα πολύ άβολο καθώς πάντα γυρνούσαν τρίχες προς τα μέσα και τα άτριχα πόδια μου δεν ταίριαζαν καθόλου με το υπόλοιπο τριχωτό μου σώμα».

Από τότε νιώθει απελευθερωμένη, υποστηρίζοντας: «Οι γυναίκες έχουν σχεδόν την ίδια ποσότητα τρίχας στο σώμα τους με τους άνδρες (πιο ελαφριά και λεπτή βέβαια), ωστόσο η κοινωνία μας θέλει τελείως άτριχες για να θεωρούμαστε θηλυκές. Οι γυναίκες δεν πρέπει να αισθάνονται λιγότερο γυναίκες απλά γιατί έχουν τρίχες στο σώμα τους».

Η ίδια, κλείνει την εργασία της δηλώνοντας πως τριμάρει τις τρίχες στην ηβική περιοχή όταν πρόκειται να βγει στην παραλία ή όταν δέχεται την πρόσκληση κάποιου αγοριού να βγουν έξω.

Keywords
Τυχαία Θέματα