Δεκαπεντάχρονος μαχαίρωσε αστυνομικό στο Αίγιο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα άγριο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στο Αίγιο, με πρωταγωνιστές δύο 15χρονους που επέβαιναν σε δίκυκλο και δεν σταμάτησαν σε τυπικό έλεγχο της Αστυνομίας. Όταν ο αστυνομικός τους καταδίωξε, ένας από τους ανήλικους δράστες δεν δίστασε να τον μαχαιρώσει εν ψυχρώ στο στήθος!

Το περιστατικό, που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία, επαναφέρει στο φως τις σοβαρότατες ελλείψεις σε προσωπικό στην Ασφάλεια Αιγίου, μιας και στις περιπολίες πλέον βγαίνει μόνο ένα

υπηρεσιακό αυτοκίνητο με έναν επιβαίνοντα και έτσι το έργο των αστυνομικών γίνεται εξαιρετικά δύσκολο αλλά και επικίνδυνο.Ο συγκεκριμένος γλίτωσε από τύχη τη ζωή του, καθώς οι δύο 15χρονοι φάνηκε πως είχαν πρόθεση να τον σκοτώσουν.

Όλα έγιναν στη 1.30 τα ξημερώματα, όταν ο αστυνομικός επιχείρησε να σταματήσει για έλεγχο το μηχανάκι με τους δύο νεαρούς στον κόμβο της Κορίνθου, όμως εκείνοι τον απέφυγαν με ελιγμούς, ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν. Αμέσως άρχισε να τους καταδιώκει καταφέρνοντας να τους πλησιάσει. Τότε, άνοιξε την πόρτα του οδηγού, προσπαθώντας να τους κλείσει το δρόμο για να τους αναγκάσει να σταματήσουν. Όμως, ένας από τους ανήλικους κλώτσησε με δύναμη την πόρτα, που χτύπησε στο κεφάλι τον αστυνομικό!

Αν και ζαλισμένος εκείνος, συνέχισε να καταδιώκει τους δράστες και κατάφερε να τους πλησιάσει ξανά. Όμως, ο συνοδηγός του μοτοποδηλάτου έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε με δύναμη στο στήθος! Αν και αιμόφυρτος, ο αστυνομικός έβγαλε το υπηρεσιακό του πιστόλι και πυροβόλησε στον αέρα για να εκφοβίσει τους δράστες. Σε βοήθειά του έτρεξαν περαστικοί που ακινητοποίησαν τον οδηγό της μηχανής, ενώ ο συνεπιβάτης και δράστης του μαχαιρώματος κατάφερε να διαφύγει.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο του Αιγίου και ακολούθως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Ο 15χρονος συνελήφθη και ανακρίνεται στην Ασφάλεια, όπου προσήχθησαν οι γονείς του αλλά και οι γονείς του συνεργού του που αναζητείται και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

Το άρθρο Δεκαπεντάχρονος μαχαίρωσε αστυνομικό στο Αίγιο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα