Δέκα εκατομμύρια δολάρια δίνει ο Ολυμπιακός για Καρίγιο γράφουν οι Αργεντινοί

Το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων προσφέρει για την απόκτηση του Γκουίντο Καρίγιο στην Εστουντιάντες ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ole.com.ar, η οποία αναφέρει ότι οι Πειραιώτες έφτασαν την πρόταση στο ποσό που επιθυμεί η αργεντίνικη ομάδα.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως αυτή είναι η τελική προσφορά του Ολυμπιακού

για τον ποδοσφαιριστή και πως οι Πειραιώτες θα περιμένουν την απάντηση της Εστουντιάντες έως την Παρασκευή και εάν δεν την έχουν θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

«Ο Ολυμπιακός δεν παραιτείται. Μπορεί η Λίγκα του να μην προβάλλεται στην Αργεντινή και το πρωτάθλημα της Ελλάδας να μην είναι το πιο ανταγωνιστικό στην Ευρώπη, παρόλα αυτά, έκανε ξανά την πιο επιθυμητή πρόταση σε σχέση με τα υπόλοιπα κλαμπ που ενδιαφέρονται για τον Γκουίντο Καρίγιο. Μία εβδομάδα πριν, προσέφερε επτά εκατ. δολάρια, συν τον δανεισμό του Φράνκο Χάρα. Αλλά η Εστουντιάντες αρνήθηκε γιατί ήθελε δέκα εκατομμύρια. Σε αυτή την περίπτωση, η πρόταση που έγινε είναι πάρα πολύ κοντά σε αυτό που ζητάει η Εστουντιάντες και οι Έλληνες περιμένουν πλέον απάντηση έως την Παρασκευή.

Επίσης, έχουν έναν άσο στο μανίκι τους. Τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Γιατί; Γιατί τον εμπιστεύονται, είναι κοντά στους ιδιοκτήτες και μπορεί να τελειώσει το σίριαλ, αποκτώντας τον παίκτη και πηγαίνοντάς τον στην Ελλάδα. Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι πως πρόκειται για την τελευταία προσπάθεια για τον Καρίγιο. Αν θέλει, καλώς. Αν όχι, θα δει κάτι άλλο. Την Ίντερ ή την Μπενφίκα μεταξύ άλλων. Η απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ώρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα