Δ. Κουτσούμπας: «Ανακάμψη για τους λίγους – Τα μόνιμα υποζύγια θα υποφέρουν»(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης για τη δεύτερη αξιολόγηση, για το χρέος, ο νέος αντιλαϊκός προϋπολογισμός που συζητιέται αυτές τις μέρες στη Βουλή, είναι κόλαφος για τους εργαζόμενους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας

από την σημερινή απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Όπως είπε ο Δ. Κουτσούμπας, «η κυβέρνηση μαζί με την Ε.Ε., την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, μιλάει και πανηγυρίζει για ανάκαμψη της οικονομίας, μόνο που αυτή η ανάκαμψη θα είναι για τους λίγους, για το μεγάλο κεφάλαιο, ενώ ο λαός και η εργατική τάξη θα υποφέρουν, θα είναι τα μόνιμα υποζύγια, με ένταση της εκμετάλλευσης, ξεζούμισμα του εισοδήματος και των συντάξεων με νέα φορολογικά βάρη, με μνημόνια διάρκειας».

Εν κατακλείδι ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ υποστήριξε ότι η λύση βρίσκεται στην πολιτική πρόταση που προτείνουν το ταξικό εργατικό κίνημα, η κοινωνική συμμαχία, οι ριζοσπαστικές συσπειρώσεις και το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Το άρθρο Δ. Κουτσούμπας: «Ανακάμψη για τους λίγους – Τα μόνιμα υποζύγια θα υποφέρουν»(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα