Χτύπησε άγρια το κεφάλι του και δήλωσε… ληστεία!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ο εθισμός στον τζόγο οδηγεί σε περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη έναν 31χρονο υπάλληλο πρακτορείου ΠΡΟΠΟ στη Λαμία.

Για να δικαιολογήσει ένα έλλειμα στα ταμεία ύψους 9.000 ευρώ τουλάχιστον, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα ληστείας από άγνωστους οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν άγρια…

Η αλήθεια όμως ήταν ότι μόνος του είχε χτυπήσει το κεφάλι του πάνω στην πόρτα του αυτοκινήτου του, προκαλώντας αιμορραγία η οποία μπορεί και να τον οδηγούσε σε

μεγάλο κίνδυνο για την υγεία του.

Ο 31χρονος υπάλληλος ομολόγησε ότι αναγκάστηκε να σκηνοθετήσει τη ληστεία, αφού ήταν εθισμένος στο τζόγο και είχε παίξει ο ίδιος τα χρήματα των εισπράξεων του πρακτορείου.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα, που έχει παίξει, είναι περισσότερα από τα 9.000€, που αρχικά δήλωσε ότι του άρπαξαν, αφού το άνοιγμα μπορεί να φτάνει και τα 15.000€.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ιστορία, που είχε σκαρφιστεί ο 31χρονος, ωστόσο τους προβλημάτιζαν λίγο τα σημάδια από τις «γροθιές» στο πρόσωπο του 31χρονου.

Τελικά όπως ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ο 31χρονος είχε αυτοτραυματιστεί με την πόρτα του αυτοκινήτου του και στη συνέχεια είπε στους αστυνομικούς, που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, ότι οι ληστές του είχαν στήσει καρτέρι τα μεσάνυχτα έξω από το σπίτι του.

Εκεί μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο τον αιφνιδίασαν και τον γρονθοκόπησαν χωρίς να προλάβει να δει τα χαρακτηριστικά τους.

Όλοι, πάντως, μιλάνε για ένα πάρα πολύ καλό και εργατικό παιδί, που δυστυχώς όπως και πάρα πολλοί άλλοι, έπεσε θύμα του τζόγου, που προκαλεί μεγάλες καταστροφές.

Το άρθρο Χτύπησε άγρια το κεφάλι του και δήλωσε… ληστεία! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα