Χρυσαυγίτες ”τίμησαν” τους Γερμανούς του μπλόκου της Κοκκινιάς με επίθεση σε σχολείο μεταναστών…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

”Διάλεξαν” την ημέρα για να προβούν στο αναίσχυντο έργο τους… Μπούκαραν, έσπασαν και έκλεψαν στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών στον Πειραιά, ομάδα φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι νεοναζί προκάλεσαν ζημιές και έγραψαν εμετικά συνθήματα. Το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του σχολικού συγκροτήματος 14ου & 15ου Γυμνασίου

Πειραιά, στην Παλιά Κοκκινιά. Όπως επίσης αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία, οι βάνδαλοι απέσπασαν απο το ένα σχολικό συγκρότημα ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η χρονική συγκυρία μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς την Κυριακή συμπληρώνονται 70 χρόνια από το Μπλόκο της Κοκκινιάς, όπου οι κατακτητές εκτέλεσαν εκατοντάδες πατριώτες, με τη βοήθεια Ελλήνων συνεργατών τους. Κάποιους άλλους, δε, τους έστειλε με το τραίνο στο κολαστήριο του Άουσβιτς…

Το άρθρο Χρυσαυγίτες ”τίμησαν” τους Γερμανούς του μπλόκου της Κοκκινιάς με επίθεση σε σχολείο μεταναστών… εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα