Χανιά: Στη δημοσιότητα οι διάλογοι της 22χρονης δασκάλας με τους μαθητές

Η νέα ιστορία αποπλάνησης ανηλίκων που έγινε γνωστή στην Κρήτη παραμένει στο προσκήνιο, καθώς τις προηγούμενες ημέρες διέρρευσαν οι διάλογοι της 22χρονης εκπαιδευτικού με τους ανήλικους μαθητές της. H 22χρονη Ζ.Π., η οποία είναι αρκετά εντυπωσιακή και όμορφη, δίδασκε στο χωριό Βρύσες Χανίων και προσέγγιζε ανήλικους μαθητές ηλικίας 12 έως 15 ετών μέσω του Facebook, προκειμένου να

προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.

Η «δασκάλα του σεξ», όπως αποκαλείται πλέον, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της πλησίαζε τους μαθητές μέσω Facebook στέλνοντας αιτήματα φιλιάς στα παιδιά. Οι έφηβοι βλέποντας την εντυπωσιακή φωτογραφία στο προφίλ της δασκάλας έκαναν αμέσως αποδοχή και το... ερωτικό παιχνίδι ξεκινούσε.

Στον υπολογιστή της 22χρονης βρέθηκαν δεκάδες φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου που απεικόνιζαν την ίδια με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους, καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.

Το σκάνδαλο φανερώθηκε μετά τις καταγγελίες της μητέρας του 15χρονου, με τον οποίο συνευρέθηκαν για πρώτη φορά στο σπίτι του, την ώρα που οι γονείς του έλειπαν. Είχαν τακτικά σεξουαλική επαφή και όπως αποκάλυψε το παιδί στη μητέρα του, η 22χρονη τον είχε πείσει να ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή, με κρητική γραβιέρα και φρέσκο λάδι, ώστε να είναι συνεχώς σε φόρμα και να κάνουν ακατάπαυστα σεξ!

Οι διαδικτυακοί διάλογοι που βρήκαν οι αρχές φανερώνουν πως οι μαθητές δεν μπορούσαν να αντισταθούν καθόλου σε αυτά που τους… έλεγε η δασκάλα. Ήταν τόσο προκλητική και διαχυτική, που είχε γδυθεί μάλιστα ‘’on line’’ για να την δουν οι μαθητές. Αυτό είχε συμβεί με έναν 13χρονο, ο οποίος άρχισε να συνομιλεί μαζί της στο Facebook. Η καθηγήτρια τον προκαλούσε όλο και περισσότερο και έφθασε στο σημείο να γδύνεται μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή της και να τον ρωτά: «Και τώρα τι θα γίνει; Πώς θα αισθανόσουν αν ακουμπούσες αυτό που έβλεπες;». Και οι νεαροί με τη σειρά τους απαντούσαν: «Η... που μου έκανες προχθές στο σπίτι σου, με εξακόντισε στα ουράνια. Θέλω να μου ξανακάνεις αυτό το κόλπο».

Η ίδια πάντως ισχυρίζεται πως η σχέση της με το 15χρονο αγόρι έγινε μετά από γνωριμία στα Χανιά πριν από πέντε μήνες στις καλοκαιρινές της διακοπές. «Δεν είχε να κάνει με το σχολικό περιβάλλον στο οποίο υπηρετούσα», ξεκαθαρίζει στο στενό της περιβάλλον αμφισβητώντας τις καταγγελίες. Τέλος, η 22χρονη δασκάλα υπέβαλε την παραίτησή της επικαλούμενη προσωπικούς λόγους στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, συνοδεία των γονιών της.

Keywords
Αναζητήσεις
διαλογοι σεχ, σεξουαλικος διαλογος
Τυχαία Θέματα