Μπάσκετ: Πήρε στα χαρτιά τον ημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός

Δικαίωση για τον Ολυμπιακό, μετά την ένσταση που κατέθεσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και έτσι παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά(!), παρά το γεγονός ότι έχασε σε έναν, απίστευτο σε εξέλιξη, αγώνα από τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ με 1 πόντο

διαφορά.

Ο Αθλητικός Δικαστής δικαίωσε τον Ολυμπιακό, αλλά οι «πράσινοι» έχουν δικαίωμα ένστασης στο ΑΣΕΑΔ.

Η απόφαση:

«ΔΕΧΕΤΑΙ την από 13-10-2014 καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ .ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την απώλεια αγώνα Κυπέλλου της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΕ στον αγώνα καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α την 9-10-2014 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος».

Υπενθυμίζεται, πως ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στα αρμόδια όργανα διότι ο επικεφαλής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρισκόταν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αν και τιμωρημένος. Επιπλέον, στις κερκίδες υπήρχαν υπεράριθμοι φίλαθλοι, αν και το ντέρμπι διεξαγόταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των «πρασίνων».

Πάντως, το «τριφύλλι» μπορεί να προσφύγει και αυτό στο ΑΣΕΑΔ, με συνέπεια να μην μπορεί να οριστεί ακόμα ο πρώτος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι στον έτερο ημιτελικό, ο Απόλλων Πάτρας είχε νικήσει τη Νέα Κηφισιά και είχε προκριθεί στον τελικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα