Προφυλακιστέος ο Ματασαρεάνου

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 26χρονος Ρουμάνος Στέφαν Ματασαρεάνου για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα.

Ο Ρουμάνος Στέφαν Ματασαρεάνου, σύμφωνα με τους δικηγόρους του Παναγιώτη Παππά και Ευάγγελο Ντόβα, αρνήθηκε στην απολογία του τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και ληστείας στην υπόθεση δολοφονίας του Μένη Κουμανταρέα.

Σύμφωνα πάντα με τους δικηγόρους του, δέχεται ότι ήταν στο σπίτι του συγγραφέα, αλλά με σκοπό να του ζητήσει δανεικά, όπως άλλωστε είχε κάνει και στο παρελθόν.

"Γνώριζε τον συγγραφέα 9 χρόνια

και τον θεωρούσε κάτι λιγότερο από πάτερα του. Τον αγαπούσε και τον εκτιμούσε. Δεν γνώριζε τίποτα για την πώληση του σπιτιού και για την ύπαρξη χρημάτων", είναι ορισμένα από αυτά που υποστήριξε ο Ρουμάνος στην ανακρίτρια, σύμφωνα με πληροφορίες.

Προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε και ο Κοσμίν Γκαϊτάν, ο οποίος έως τότε θα βρίσκεται υπό την κράτηση των αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δικηγόρο του, Παναγιώτη Μπαλακτάρη, ο Γκαϊτάν αρνείται την κατηγορία ανθρωποκτονίας. Δέχεται ότι ήταν στον χώρο επειδή του ζήτησε ο συγκατηγορούμενος του να τον συνοδεύσει ως εκεί.

Φωτορεπορτάζ: Κώστας Κορέλης

Keywords
Τυχαία Θέματα