«Μπάχαλο» στο δήμο Μαραθώνα – Στην Αστυνομία ο Ψινάκης!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Απίστευτα πράγματα αποκάλυψε ένας δημοτικός υπάλληλος στο Μαραθώνα στο νέο δήμαρχο Ηλία Ψινάκη, και κατήγγειλαν μαζί αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Μάκρης.

Ο κ. Ψινάκης, που ορκίστηκε πριν από λίγες ημέρες, πέρασε σχεδόν όλη τη νύχτα της Παρασκευής στο Αστυνομικό Τμήμα Μάκρης, καταθέτοντας στους αστυνομικούς για μία υπόθεση που αναμένεται να προκαλέσει σάλο στον δήμο Μαραθώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας δημοτικός υπάλληλος επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε να τον συναντήσει γιατί είχε κάτι πολύ σημαντικό να του

αποκαλύψει. Ο κ. Ψινάκης τον συνάντησε και σύμφωνα με όσα του είπε ο υπάλληλος, μόλις μία ημέρα πριν αναλάβει και επισήμως απομακρύνθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες όλοι οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών από το οικονομικό τμήμα του δήμου Μαραθώνα.

Η αστυνομία ήδη ερευνά την εν λόγω καταγγελία. Επίσης, αν τα όσα ισχυρίζεται ο δημοτικός υπάλληλος αληθεύουν, τότε αναμένεται να επιδοθούν ευθύνες σε όσους εμπλέκονται στην υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Ψινάκης εξελέγη δήμαρχος Μαραθώνα στις εκλογές του Μαΐου με ποσοστό 53,55% από τον πρώτο γύρο.

Το άρθρο «Μπάχαλο» στο δήμο Μαραθώνα – Στην Αστυνομία ο Ψινάκης! εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα