Αστέρια του Μπάσκετ σε Φιλανθρωπικό Αγώνα

Αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό μεταξύ των ομάδων μπάσκετ των Βετεράνων Διεθνών της Εθνικής Ομάδας, η οποία απαρτίζεται από τους: Φραγκίσκο Αλβέρτη, Ευθύμη Ρεντζιά, Νάσο Γαλακτερό, Νίκο Μπουντούρη, Άγγελο Κορωνιό, Γιώργο Λιμνιάτη, Γιώργο Σιγάλα, Γιάννη Σιούτη, Παναγιώτη Φασούλα, Μίλαν Τόμιτς, Τζόρτζ Παπαδάκο, Νίκο Τόλια, Ντειβιντ Στεργάκο, Απόστολο Κόντο, Σάκη Τζαλαλή, Τζανή Σταυρακόπουλο.κ.α και της Τράπεζας Marfin Egnatia Bank

θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ηλιούπολης (Πολυκλαδικά σχολεία).

Στον αγώνα θα παραβρεθούν, επίσης, μεγάλα ονόματα αθλητών, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, για να στηρίξουν το Ραδιομαραθώνιο με τη συμμετοχή τους. Εξίσου σημαντική θα είναι και η παρουσία των συλλόγων και φορέων που στηρίζει η δράση.

Ο αγώνας γίνεται στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου 2012 που διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης και του ΣΚΑΪ.

Ο Ραδιομαραθώνιος είναι η μεγαλύτερη εθελοντική πρωτοβουλία προσφοράς και αγάπης του προσωπικού της Marfin Egnatia Bank, μέλους του Ομίλου Λαϊκής Τράπεζας, με στόχο τη στήριξη παιδιών.  Η αποστολή του στην Ελλάδα κινείται σε 2 βασικούς άξονες, κινητήριους μοχλούς της επιτυχημένης λειτουργίας του, αλλά και της αποτελεσματικής διεξαγωγής του.

Ξεκίνησε στις 22 Οκτωβρίου με ενέργειες και εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται στην Αθήνα και την Περιφέρεια. Την ίδια χρονική περίοδο, ανάλογες ενέργειες γίνονται στην Κύπρο, αλλά και την Αγγλία, όπου έχει παρουσία ο Όμιλος Λαϊκής Τράπεζας.

Πρωταρχικός στόχος, είναι η συγκέντρωση εσόδων και η διανομή τους σε φορείς, Ιδρύματα και οικογένειες παιδιών που έχουν την ανάγκη μας. Γι’ αυτό το σκοπό πραγματοποιούνται ενέργειες και εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες συγκεντρώνονται χρήματα και διανέμονται, από ειδική Διαχειριστική Επιτροπή, η οποία αναλαμβάνει το έργο με υπευθυνότητα και πλήρη διαφάνεια. 

Ωστόσο, δεν επικεντρώνεται μόνο στη συλλογή οικονομικής βοήθειας. Απώτερος στόχος του είναι η καλλιέργεια κουλτούρας αποδοχής της διαφορετικότητας και η απαλλαγή από προκαταλήψεις απέναντι στα παιδιά με ανάγκες, καθώς και στη διευκόλυνση της ένταξής τους στους κοινωνικούς θεσμούς.

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα