«Άρωμα» από BΑRCELONA στη Νέα Ιωνία

Ο Δήμος Νέας Ιωνία σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία της πόλης Α.Ο. Ν.Ιωνίας – Ελευθερούπολη – Αλσούπολη – Ανατολή, το σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών και το σύνδεσμο Φίλων της Μπαρτσελόνα Αθήνας, διοργανώνει τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στις 7.00μ.μ., στο συνεδριακό χώρο του Δήμου (Πατριάρχου Ιωακείμ 4 – Σταθμός ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας), ημερίδα με θέμα: «BΑRCELONA η πορεία της μέσα και έξω από τα γήπεδα».

Ομιλητές θα είναι οι: Γιάννης Τζούστας –

Δημοσιογράφος και ο Νίκος Μάλλιαρης - Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής. Το συντονισμό της κουβέντας θα κάνει ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης.

«Ελπίζουμε ειδικά αυτή την εποχή της άκριτης επαγγελματοποίησης, της δεδομένης οικονομικής μιζέριας στη πλειονότητα των σωματείων, της αδυναμίας σωστής λειτουργίας των Διοικητικών Συμβουλίων των συλλόγων, να δείξουμε ότι υπάρχει και άλλος δρόμος οργάνωσης και λειτουργίας των αθλητικών σωματείων.

Η λειτουργία της Μπαρτσελόνα μπορεί να είναι ένα φωτεινό μονοπάτι για όσους συμμετέχουν και αγωνίζονται στα χιλιάδες αθλητικά σωματεία της χώρας μας» το μήνυμα του δημάρχου Νέας Ιωνίας Ηρακλή Γκότση.

Keywords
Αναζητήσεις
αρωμα βαρκελωνης αθηνα
Τυχαία Θέματα