Αρνητικός ο Δ. Ελευσίνας στην κατασκευή παγοδρόμιου

Η παραχώρηση εκ μέρους του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (ΟΛΕ) παραλιακού χώρου 1000 τ.μ. σε ιδιωτική εταιρεία για χρονικό διάστημα 2 ετών (15-12-2012 έως 15-1-2014) για την εγκατάσταση κατασκευής που αναστέλλει την οπτική επαφή των δημοτών με τη θάλασσα δεν βρίσκει σύμφωνο το δήμο Ελευσίνας.

«Η επένδυση (πίστα πατινάζ, skating) ακυρώνει την οπτική επαφή των πολιτών με τη θάλασσα κάτι για το οποίο είχαν απαιτηθεί χρόνος, προσπάθεια και αγώνες.

Η απόφαση του ΟΛΕ υπήρξε ιδιαίτερα

βιαστική, δίχως την απαραίτητη συναίνεση, για μια παραχώρηση δύο ετών έναντι ευτελούς τιμήματος (μηνιαίο ενοίκιο 375 ευρώ) η οποία αλλάζει τη μορφή της παραλίας ιδιαίτερα μπροστά στο «ΦΟΝΙΑ».

Ο Δήμος διαφωνεί με αυτή την επιλογή. Θεωρεί ότι δεν προάγεται η αισθητική αναβάθμιση της παραλίας, η εν λόγω επένδυση δεν συνάδει με τον χαρακτήρα και την ποιότητα που θέλουμε ως τοπική κοινωνία να έχει το παράκτιο μέτωπο» αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Γιώργος Τσουκαλάς.

Στα πλαίσια αυτά ο δήμος θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες νομικές και πολιτικές ώστε «η αμφιλεγόμενη ποιοτικά και αισθητικά επένδυση να ακυρωθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα