«Αργά ή γρήγορα ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας»

Αυξάνει την αντιπολιτευτική του ρητορική ο Αλέξης Τσίπρας, που κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει κανένα σχέδιο για τη χώρα, τονίζοντας ότι το σχέδιό τους είναι το «ναι σε όλα». Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ βρέθηκε τη Δευτέρα, 8 Απριλίου, σε συγκέντρωση εργαζομένων στον ΟΣΕ.

«Αργά ή γρήγορα ο ΣΥΡΙΖΑ

θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας εκτός κι αν καταλύσουν την ίδια τη δημοκρατία σε μια ευρωπαϊκή χώρα», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας εκφράζοντας την πολιτική ετοιμότητα του φορέα που εκπροσωπεί.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για κατάσταση πανικού που επικρατεί στην κυβέρνηση και με αφορμή τοποθέτηση του Γιάννη Στουρνάρα προς την τρόικα «μη μας ζορίζετε άλλο, γιατί θα δείτε απέναντί σας τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ», ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τους εργαζόμενους να αναλογιστούν «τι έχασε η χώρα 8 μήνες τώρα, πόσες υποχωρήσεις έχουμε υποστεί, ακριβώς διότι μπροστά σε αυτούς τους αδίστακτους είναι ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Κουβέλης και ο Στουρνάρας».

Αναφορά έκανε και στην υπόθεση της συγχώνευσης της Εθνικής Τραπέζης με τη Eurobank: «πριν από λίγους μήνες πανηγύρισαν, αλλά μόλις σκέφθηκαν στην τρόικα ότι αυτό δεν τους βολεύει για τους δικούς τους λόγους και χωρίς να ενημερώσουν κανέναν, άλλαξαν απόφαση. Και εφόσον άλλαξαν απόφαση οι αγάδες, σπεύδουν εδώ να υλοποιήσουν την αλλαγή της απόφασης».

Τέλος, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε εκ νέου την αντίθεσή του στις ιδιωτικοποιήσεις μεγάλων υποδομών της χώρας και για την περίπτωση του ΟΣΕ είπε ότι «είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού του προμελετημένου, προσχεδιασμένου εγκλήματος εκποίησης δημόσιας περιουσίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα