Απόψε η ανοιχτή ομιλία Τσίπρα για τον αιγιαλό

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σήμερα το απόγευμα, στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη η ανοιχτή συνάντηση διαλόγου και συντονισμού του ΣΥΡΙΖΑ με κοινωνικές οργανώσεις και φορείς για τις ακτές και τον αιγιαλό.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να πραγματοποιήσει σχετική

ομιλία στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «οι ακτές και ο αιγιαλός αποτέλεσαν και αποτελούν σημαντικό φυσικό και πολιτισμικό πλεονέκτημα της χώρας, πηγή έμπνευσης, δημιουργίας και προόδου. Στο πλαίσιο των νεοφιλελεύθερων πολιτικών των μνημονίων και με σειρά πρόσφατων νομοθετημάτων, η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προωθεί την πλήρη εμπορευματοποίηση, ιδιωτικοποίηση και τσιμεντοποίηση εκτεταμένων παράκτιων περιοχών της χώρας».

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους ενεργούς κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς στη «συγκρότηση ενός πλατιού μετώπου για να αποκρούσουμε από κοινού αυτές τις πολιτικές και ρυθμίσεις που στρέφονται ενάντια στην κοινωνία, το περιβάλλον αλλά και την βιώσιμη οικονομία».

Το άρθρο Απόψε η ανοιχτή ομιλία Τσίπρα για τον αιγιαλό εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα