Πάνω από 6 στις 10 Ελληνίδες αυνανίζονται

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα της Εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας, οι Ελληνίδες σε πολύ μεγάλο ποσοστό καταφεύγουν στην αυτοϊκανοποίηση.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, Χειρουργό Ουρολόγο – Ανδρολόγο και Πρόεδρο της ΕΜΑΣ, «πρόκειται για ένα κοινωνικό πρόβλημα, σημείο των καιρών μας, που έχει να κάνει με την ανωριμότητα, ή και την αδυναμία των δυο φύλλων να επικοινωνήσουν μεταξύ τους».

Η έρευνα λοιπόν έδειξε ότι 7 στις 10 Ελληνίδες

από τα 24 μέχρι τα 35 τους, έχουν περιστασιακή και όχι μόνιμη σεξουαλική ζωή. Το 60% μάλιστα από το δείγμα της έρευνας, δήλωσε ότι προκειμένου να ικανοποιηθεί σεξουαλικά, επειδή είναι μόνες τους, καταφεύγει σε άλλους τρόπους (αυτοικανοποίηση). Σε παρόμοια θέση βρίσκεται και το 23% των γυναικών που ερωτήθηκαν και το οποίο έχει να κάνει σεξ από 6 μήνες μέχρι και ένα χρόνο. Ενώ το 18%, μπορεί να έχει φτάσει και τα 2 έτη δίχως να ξαπλώσει στο κρεβάτι με κάποιον σύντροφο.

Ίσως εκεί κρύβεται η εξήγηση για το γεγονός ότι 1 στις 3 γυναίκες δηλώνει πως δεν έχει μόνιμο ερωτικό σύντροφο και προκειμένου να βρει την ικανοποίηση δηλώνει ότι δεν είναι μονογαμική.

Το άρθρο Πάνω από 6 στις 10 Ελληνίδες αυνανίζονται εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Αναζητήσεις
ελληνιδες που δηλωσαν πως αυνανιζονται, ελληνιδες γυναικες για των αυνανισμο
Τυχαία Θέματα