Από… αερόσακο τυφλώθηκε 16χρονο κορίτσι

Η Kelly Green έχασε την όρασή της από το ένα μάτι και έμεινε με περιορισμένη όραση στο άλλο, μετά το φρικτό τροχαίο που είχε στο Σέφιλντ της Βρετανίας, λίγες μέρες πριν τα 16α γενέθλιά της. Η έφηβη κοπέλα καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού (οδηγούσε ο πατέρας της) όταν το αυτοκίνητο, κινούμενο σε ολισθηρό δρόμο, χτύπησε μια λακκούβα και μετά στο κεντρικό διάζωμα του δρόμου.

Στιγμιαία, άνοιξαν οι αερόσακοι και στις δύο πλευρές του αυτοκινήτου, όμως ο ένας από αυτούς χτύπησε την Kelly, με φοβερή ορμή, κατευθείαν στα μάτια. Αξίζει να σημειωθεί

πω δεν είναι η πρώτη φορά που ένας αερόσακος τραυματίζει κάποιον με παρόμοιο τρόπο.

Οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και απελευθέρωσαν τη 16χρονη από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν την όρασή της.

Η ίδια είπε για το ατύχημα: «Θυμάμαι το αυτοκίνητο να χτυπάει πάνω σε κάτι και στη συνέχεια κάποιον να ανοίγει την πόρτα, κρατώντας το κεφάλι μου και να με ρωτάει εάν ήμουν καλά. Μετά, στο νοσοκομείο, θυμάμαι να προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια μου αλλά ήταν ραμμένα μαζί. Αναστατώθηκα όταν μου είπαν ότι είχα χάσει την όρασή μου. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ».

Για το μέλλον δηλώνει αισιόδοξη: «Νόμιζα ότι οι άνθρωποι δεν θα μου μιλούσαν. Εγώ απλά θέλω ο κόσμος να ξέρει ότι δεν έχω αλλάξει. Έπρεπε απλώς να προσαρμοστώ. Είμαι ακόμα η ίδια κοπέλα και δεν πρόκειται να τα παρατήσω. Κάποια πράγματα είναι πιο δύσκολα τώρα, αλλά έχω αρχίσει και συνηθίζω στην αλλαγή. Είμαι ακόμα στο σχολείο και ελπίζω να πάω αργότερο στο κολέγιο. Θέλω να γίνω μασέρ: είναι κάτι που μπορώ να κάνω με τα χέρια μου».

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα