Απαγχονίστηκε μέσα στο κελί του ο 55χρονος «μακελάρης» του Ωραιοκάστρου

Αυτοκτόνησε μες στο κελί του, στις φυλακές Διαβατών ο 55χρονος δράστης του τριπλού φονικού, το οποίο σημειώθηκε πριν από 2 μήνες στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με θύματα τον κουνιάδο του, τη σύζυγο του κουνιάδου του και τον ανήλικο γιο τους.

Ο 55χρονος δολοφόνος, που κρατούταν μόνος του μες στο κελί του, φαίνεται πως απαγχονίστηκε, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα, ο αρμόδιος εισαγγελέας πλημμελειοδικών Λάμπρος Τσόγκας, ο οποίος

μετέβη από νωρίς στις φυλακές Διαβατών για να ενημερωθεί γα το περιστατικό, ζήτησε τη διεξαγωγή έρευνας για τις συνθήκες θανάτου του.

Υπενθυμίζεται, πως το εν λόγω «μακελειό» έγινε στις 2 Ιανουαρίου, στη μονοκατοικία της τριμελούς οικογένειας στο Ωραιόκαστρο. Ο 55χρονος αρχικά επιτέθηκε στον συνομήλικο κουνιάδο του, τον οποίο «κατακρεούργησε» με μαχαίρι, ενώ ακολούθως μαχαίρωσε επίσης μέχρι θανάτου τη 42χρονη σύζυγο του κουνιάδου του και το 12χρονο παιδί τους…

Εν συνεχεία, προσπάθησε να αυτοκτονήσει, κόβοντας το λαιμό του με το μαχαίρι, ενώ πήδηξε και από το μπαλκόνι της μονοκατοικίας. Για αρκετές μέρες νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, απ” όπου απολογήθηκε σε ανακριτή και προφυλακίστηκε, αφού ανάρρωσε και ξεπέρασε τον κίνδυνο. Ο ίδιος στην απολογία του είχε πει ότι το κίνητρό του ήταν οικονομικές διαφορές που είχε με τον κουνιάδο του.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα