Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό των τελικών (vid)

Έτοιμη για να υπερασπιστεί το 3-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» είναι η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, που αντιμετωπίζει τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι (21.00-Mega). Η «γαλανόλευκη» θα έχει στο πλευρό της 1700 έλληνες που ταξίδεψαν για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η αρχική σύνθεση της ομάδας μας θα είναι:
Καρνέζης,

Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Τζιώλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου.

«Καμίνι» το εθνικό στάδιο της Ρουμανίας

«Κολασμένη» ατμόσφαιρα πρόκειται να αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα στο Βουκουρέστι, απέναντι στη Ρουμανία. Ο Τύπος της Ρουμανίας προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό του κόσμου, καταφεύγοντας και σε προκλήσεις. Όπως το πρωτοσέλιδο της Prosport που μπλέκει το ποδόσφαιρο με… πολιτιστικά στοιχεία των δύο χωρών.
«Μας αρέσει η Τσιουλεάντρα (σ.σ. ρουμανικό λογοτεχνικό έργο) περισσότερο από τον Ζορμπά.
Μας αρέσει το σαρμαλε (σ.σ. (ρουμανικό παραδοσιακό φαγητό που θυμίζει λαχανοντολμάδες) περισσότερο από το τζατζίκι. Πάμε Ρουμανία στο Μουντιάλ!», αναφέρει η εφημερίδα.
Εν τω μεταξύ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, χαρακτηρίζουν ως σταθμό στην καριέρα τους την αναμέτρηση προσδοκώντας στην ανατροπή.
«Ζήτω Ρουμανία! Μαζί ως το τέλος», έγραψε στο Twitter ο Τσίπριαν Μάρικα, ενώ ο βασικός φορ της ομάδας συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα βίντεο από παλαιότερο αγώνα στο γήπεδο του Βουκουρεστίου και το κλίμα που επικρατεί στις κερκίδες.

Στα αγωνιστικά, ένα άκρως επιθετικό σχήμα θα επιλέξει ο Βίκτορ Πιτσούρκα για τον αποψινό επαναληπτικό αγώνα μπαράζ με την Ελλάδα. Ο Ρουμάνος ομοσπονδιακός τεχνικός, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, επέλεξε να παίξει με 4-4-2.

Πιθανή 11άδα Ρουμανίας : Ταταρουσάνου, Μάτσελ, Κίρικες, Γκοϊαν, Ρατς, Χόμπαν, Τανάσε, Τόρζε, Στάνκου, Μαξίμ, Μάρικα.

Η τρόποι πρόκρισης της Ελλάδας:

-Αν ηττηθεί με διαφορά μέχρι κι ένα γκολ
-Αν ηττηθεί με 2 γκολ διαφορά αλλά να έχει σημειώσει (η Ελλάδα) δύο τέρματα και πάνω (4-2, 5-3, 6-4 κλπ)
-Σε οποιαδήποτε ισοπαλία
-Σε περίπτωση νίκης.
Το παιχνίδι θα οδηγηθεί σε παράταση αν το τελικό σκορ είναι 3-1 και στη συνέχεια αν δεν επιτευχθούν τέρματα σε πέναλτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα