Η ελληνική γλώσσα στις βιβλιοθήκες του Δήμου Μπάρνετ

18:31 19/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με νέες οδηγίες προς τις τοπικές βιβλιοθήκες στο ανατολικό Μπάρνετ και την περιοχή Osidge, το Δημαρχείο του Μπάρνετ θα περιλαμβάνει τώρα και την ελληνική γλώσσα ως βοήθημα προς τους κατοίκους της περιοχής να χρησιμοποιούν τη νέα τεχνολογία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πολλές βιβλιοθήκες της Δημαρχίας Μπάρνετ έχουν εφοδιασθεί με αυτο-εξυπηρετούμενα περίπτερα, που επιτρέπουν στους χρήστες να δανείζονται, να επιστρέφουν και να ανανεώνουν τα βιβλία τους και όλα με δωρεάν wifi.

«Έχουμε

μια μεγάλη ελληνική κοινότητα στο Μπάρνετ και είναι σημαντικό οι πληροφορίες στις βιβλιοθήκες μας να γίνονται εύκολα προσβάσιμες προς τους κατοίκους. Θέλουμε τους χρήστες των βιβλιοθηκών μας να κάνουν όσο το δυνατό μεγαλύτερη χρήση των υπηρεσιών που προσφέρουν και η πρόσθεση των οδηγιών στα ελληνικά θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Robert Rams, αξιωματούχος της Διοίκησης της Δημαρχίας, υπεύθυνος για Πρόσβαση και Συνεταιρισμό.

Την ικανοποίησή του για τη νεότερη αυτή απόφαση του Δημαρχείου εξέφρασε με δήλωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος για το Ανατολικό Μπάρνετ, Πάρις Ευαγγέλου, ο οποίος και εργάστηκε για την περίληψη της ελληνικής γλώσσας στις βιβλιοθήκες τονίζοντας ότι αυτό θα βοηθήσει την ελληνική κοινότητα να χρησιμοποιεί πλήρως τις υπηρεσίες που προσφέρει το Δημαρχείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα