«Αντιμνημόνιο»

Σε κέντρο διασκέδασης με το χαρακτηριστικό όνομα «Αντιμνημόνιο» συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη οι… αντιμνημονιακοί της Ν.Δ. για να στείλουν μήνυμα μετά μουσικής για το πόσο έντονα διαφωνούν με τη συμμετοχή του κόμματός τους στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Στην Αντιμνημονιακή Οργανωτική Επιτροπή συμμετέχουν ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και γ.γ. της ΓΣΕΕ

Nίκος Κιουτσούκης, ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δημόσιου Τομέα και γ.γ. της ΑΔΕΔΥ Ηλίας Ηλιόπουλος, ο γραμματέας συνδικαλισμού της Ν.Δ. Γιάννης Μανώλης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Αναγνωστάκος, πολλά μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και των κομματικών οργανώσεων απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ στον κύκλο των αντιμνημονιακών της Ν.Δ. συμμετέχει και ο διαγραφείς από το κόμμα πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος…

Τι ΔΕΝ θέλουν οι αντιμνημονιακοί της Ν.Δ.; Το Μνημόνιο, την τρόικα, τους νεοφιλελεύθερους της Ν.Δ., την παράταση του χρόνου της κυβέρνησης Παπαδήμου, τα νέα μέτρα. Ξεκαθαρίζουν ότι δεν αμφισβητούν την ηγεσία, αλλά αντιτίθενται σε οποιαδήποτε χαλάρωση της αντιμνημονιακής πολιτικής τη Ν.Δ. Στη βραδιά πάντως δεν προσκλήθηκαν βουλευτές και υψηλόβαθμοι του κόμματος.

Στην πρόσκληση που κυκλοφόρησαν αναγράφονταν τα εξής:

«Βρεθήκαμε στους δρόμους και στις πλατείες, σε πορείες και συγκεντρώσεις. Αγωνιστήκαμε κατά της πολιτικής του Μνημονίου και του ΔΝΤ. Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα την χρονιά που έρχεται. Βρισκόμαστε και πάλι την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ, στο Λαїκό Στέκι–ταβέρνα «TO ANTIMNHMONIO» στην Δάφνη, Πλατεία Καλογήρων, Αγίου Δημητρίου 17 & Ηροδότου 3, σε αγωνιστικό, πατριωτικό, γιορταστικό τσιμπούσι και τραγούδι, με την λαїκή ορχήστρα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ. Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί ένα όμορφο βράδυ και να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σ’ όσους την έχουν ανάγκη.

Η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ»

Keywords
Τυχαία Θέματα