Αγγλίδα πορνοστάρ εξόργισε τους Ιρανούς

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πάνω από 40.000 Ιρανοί αντέδρασαν επειδή επετράπη η είσοδος στη χώρα τους στην Candy Charms. Ο λόγις για μια Αγγλίδα πορνοστάρ που αποκάλυψε ότι ταξίδεψε στο Ιράν για να κάνει πλαστική στη μύτη της,
Η 25χρονη από το Έσσεξ δημοσίευσε μάλιστα μια φωτογραφία της στο Instagram από το πίσω μέρος ενός ταξί στην Τεχεράνη, την οποία όπως εξηγεί επισκέφτηκε για πλαστική επέμβαση. Φοράει μαντίλα και μαύρα γυαλιά.


Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, η Αγγλίδα πορνοστάρ έχει 117.000 followers στο Twitter και συχνά πρωταγωνιστεί σε ταινίες ενηλίκων.

Η είδηση ότι η πορνοστάρ επισκέφθηκε το Ιράν προκάλεσε πάντως πολλές αντιδράσεις. Περίπου 40.000 Ιρανοί δημοσίευσαν σχόλια και απαντήσεις στο διαδίκτυο, γράφοντας στα αραβικά, ενώ πολλοί χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις για να περιγράψουν τη νεαρή πορνοστάρ.
Η Charms όταν είδε τις αντιδράσεις αποφάσισε να διαγράψει τη δημοσίευσή της. Σημειωτέον ότι οι πλαστικές επεμβάσεις στο Ιράν έχουν περίπου 60% μικρότερο κόστος σε σχέση με τις αντίστοιχες στην Αγγλία.

Το άρθρο Αγγλίδα πορνοστάρ εξόργισε τους Ιρανούς εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα