Ανεξάρτητοι Έλληνες: Πουλάει τρέλα το ΠΑΣΟΚ…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη σχολίασε ειρωνικά και με «αιχμηρό τρόπο» την κόντρα ΠΑΣΟΚ – Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας πως το «ΠΑΣΟΚ πουλάει τρέλα» χαρακτηρίζοντας «παράλογο μέτρο» την «προκάτ αρνητική αξιολόγηση του 15% των δημοσίων υπαλλήλων που το ίδιο ψήφισε».

«Η θερινή περίοδος

που διανύουμε εκτός των ακραίων καιρικών συνθηκών χαρακτηρίζεται και από ακραία πολιτικά φαινόμενα. Τελευταίο σύμπτωμα θερμοπληξίας στη συγκυβέρνηση είναι η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που αποκηρύσσει το “παράλογο μέτρο της αρνητικής αξιολόγησης με προκαθορισμένη ποσόστωση 15% αλλά και την εμμονή του (κ. Μητσοτάκη) στις απολύσεις”», αναφέρει η κ. Χρυσοβελώνη.

Συνιστά επίσης στο ΠΑΣΟΚ «να πάρει μαζί του για διάβασμα στην παραλία τα μνημόνια διαθεσιμοτήτων – απολύσεων που το ίδιο έχει συνυπογράψει με την τρόικα καθώς και τους νόμους περί “αξιολογήσεων” που ψήφισαν οι βουλευτές του, χωρίς καμία εξαίρεση».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταλήγουν ως εξής: «Τέλος το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να μην υπερεκτίθεται στον ήλιο για να αποφύγει και νέα φαινόμενα παράκρουσης».

Το άρθρο Ανεξάρτητοι Έλληνες: Πουλάει τρέλα το ΠΑΣΟΚ… εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα