Άντρες του λιμενικού εξευτέλισαν τέσσερις νέους

Tweet

Τον εξευτελισμό βίωσαν τέσσερα παιδιά από τους άντρες του Λιμενικού, όταν άνευ λόγου και αιτίας τα προσήγαγαν στο Λιμεναρχείο της Κέρκυρας. Η ταλαιπωρία των νέων παιδιών –ηλικίας από 17 έως 23 χρόνων– ξεκίνησε όταν ταξίδεψαν, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με το πλοίο «Αγία Θεοδώρα», από Ηγουμενίτσα για Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» στενός οικογενειακός φίλος επιβεβαίωσε ότι, με το που πάτησαν τα παιδιά

το πόδι τους στην προβλήτα, οι άνδρες του Λιμενικού τούς πήγαν στο Λιμεναρχείο χωρίς να τους εξηγήσουν τον λόγο.

Οπως αργότερα τους ενημέρωσαν, θεωρήθηκαν ύποπτα κάτι χαρτάκια με τα οποία έστριβε τσιγάρο ο ένας από την παρέα. Η παρέα των νέων υποβλήθηκε σε ψάξιμο των πραγμάτων τους και των αποσκευών τους, ενώ όταν ένας από αυτούς διαμαρτυρήθηκε για την αγενή συμπεριφορά των λιμενικών, οδηγήθηκε προς «παραδειγματισμό και σωφρονισμό» σε διπλανή αίθουσα, όπου υποχρεώθηκε κυριολεκτικά να κατεβάσει το παντελόνι του. Από τον ίδιο νεαρό ζητήθηκε αργότερα να υπογράψει χαρτί ότι υπέστη έλεγχο και δεν βρέθηκε τίποτα το μεμπτό, χωρίς όμως να του χορηγηθεί αντίγραφο.

Η μητέρα των δύο παιδιών της παρέας επικοινώνησε με το Λιμεναρχείο Κέρκυρας, όπου ένας αρχικελευστής τής επιβεβαίωσε τα γεγονότα.

Tags: Λιμενικό σώμαεξευτελισμός Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα