Ανεπίσημο γεύμα Παπούλια με Σαμαρά

Χωρίς να γίνει γνωστό στους εκπροσώπου του Τύπου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, παραθέτοντάς του γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο. Το γεύμα, χαρακτηρίστηκε «ιδιωτικό» από την Προεδρία της Δημοκρατίας και αυτός είναι και ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε.
Παρά το γεγονός ότι το γεύμα ανεπίσημο συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα εσωτερικά και διεθνή θέματα, με κύρια έμφαση τα οικονομικά, αλλά και οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες απέρριψε κατηγορηματικά για άλλη μία φορά τη πιθανότητα διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εκλογές θα διεξαχθούν στο τέλος της τετραετίας.
Συζήτηση έγινε για το πρωτογενές πλεόνασμα με τον πρωθυπουργό να επαναλαμβάνει ότι μ΄ αυτό θα ανακουφιστούν οι ευπαθείς ομάδες, ενώ έγινε λόγος και για τις υποχρεώσεις της τρόικας προς την χώρα μας. Επίσης έγινε συζήτηση για τη κυβέρνηση του μεγάλου συνασπισμού της Γερμανίας και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Συζητήθηκαν επίσης το κυπριακό και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Πηγή: tovima.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα