Ανατροπή υπέρ του Παναθηναϊκού από το ΑΣΕΑΔ για τον προημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Ανατροπή των μέχρι σήμερα δεδομένων είχαμε στο Κύπελλο μπάσκετ καθώς το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Παναθηναϊκό που είχε καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή για τον προημιτελικό της διοργάνωσης με τον Ολυμπιακό. Με βάση την απόφαση αυτή ο Παναθηναϊκός θα τεθεί κόντρα στον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό που εκκρεμεί.

Το

σήριαλ είχε ξεκινήσει μετά τον ημιτελικό τον οποίο είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ με 77-76 στις 9/10, όμως ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει ένσταση για παράνομη παρουσία του «πράσινου» μεγαλομετόχου Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο καθώς ήταν τιμωρημένος.

Ο αθλητικός δικαστής είχε αρχικά δηλώσει αναρμόδιος, όμως αργότερα δικαίωσε τον Ολυμπιακό, καθώς μετά από προσφυγή των «ερυθρόλευκων» στο ΑΣΕΑΔ, αυτό έκρινε ότι είναι αρμόδιος ο αθλητικός δικαστής για να αποφασίσει..

Ο αθλητικός δικαστής αποφάσισε υπέρ του Ολυμπιακού και στη συνέχεια υπήρξε προσφυγή από τους «πράσινους» στο ΑΣΕΑΔ το οποίο αποφάσισε υπέρ του Παναθηναϊκού τιμωρώντας ταυτόχρονα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα