Ανατροπή στον πνιγμό των δύο ανηλίκων στην Ηλεία

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στην υπόθεση με τον πνιγμό των δύο παιδιών σε αρδευτικό κανάλι της Ηλείας. Ο 13χρονος που χτες (05/08) είχε ομολογήσει ότι αυτός οδήγησε τα παιδιά στο κανάλι, ανασκεύασε την κατάθεσή του, φωτογραφίζοντας για τον πνιγμό τη γιαγιά τους.

Οπως γράφει το patrisnews, o 13χρονος που φέρεται να είναι ο αυτουργός του πνιγμού των δύο ανιψιών του, του 4χρονου Ντίνσκο και του 7χρονου Ιβάν, κατά την απολογία του ανασκεύασε την αρχική ομολογία του και ισχυρίστηκε πως ο ίδιος δεν βρισκόταν στο σημείο όπου σημειώθηκε το τραγικό συμβάν.

Ενώπιον της Ανακρίτριας επανέφερε το αρχικό

σενάριο το οποίο από την πρώτη στιγμή ισχυρίζονταν και οι δύο γονείς των παιδιών, ότι δηλαδή τα δύο ανήλικα αδέλφια τα έριξε στο νερό η γιαγιά τους (μητριά του πατέρα). Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως κατά τη διάρκεια της ημέρας που τα παιδιά εξαφανίστηκαν, εκείνος δεν βρισκόταν στην περιοχή αλλά αντιθέτως είχε πάει για μπάνιο.

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους στην αρχή ισχυρίστηκε πως εκείνος ήταν που έσπρωξε τα δύο αδέλφια στο κανάλι, φέρεται να είπε πως ομολόγησε ύστερα από πίεση που δέχθηκε αλλά και για το νεαρό της ηλικίας του, τον φόβο που ένιωθε μπροστά στους αστυνομικούς.

Μετά την απολογία ο νεαρός οδηγήθηκε στο Ίδρυμα Αρωγής Ανηλίκων Βόλου, όπου θα του παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς επιστήμονες.

Keywords
Τυχαία Θέματα